Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

2.7.13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ « Η  ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»


Αγαπητοί κάτοικοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, γυναίκες, νέοι. Καταγγέλλουμε στο λαό της περιοχής τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης που μετά την πρωτοφανή επίθεση στα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα προσπαθούν να καταργήσουν Νοσοκομεία, ανάμεσα τους & το Νοσοκομείο «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».
Το Νοσοκομείο μας εξυπηρετεί μια τεράστια περιοχή με ιδιαίτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά- φτωχά λαϊκά στρώματα, άνεργοι, μετανάστες, αθίγγανοι, οικογένειες που τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα. Διαθέτει δύο(2) Παθολογικές Κλινικές, Καρδιολογική, Χειρουργική, Ουρολογική, ΩΡΛ, Οφθαλμολογική, Γαστρεντερολογικό, Δερματολογικό, Οδοντιατρικό,& Ψυχιατρικό Τμήμα, μια από τις μεγαλύτερες Μονάδες Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) της Αθήνας, Μονάδα Εμφραγμάτων, ένα πολύ καλό Εργαστηριακό Τομέα & Εξωτερικά Ιατρεία πολλών ειδικοτήτων στα οποία εξετάζονται περίπου 100.000 ασθενείς το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων βρεφών και παιδιών.
Το Νοσοκομείο μας, όχι μόνο δεν πρέπει να κλείσει αλλά είναι αναγκαίο να ενισχυθεί με όλο το απαραίτητο προσωπικό, με την ανάπτυξη κλινικών και ειδικοτήτων που λείπουν (Ορθοπεδική. Παιδιατρική, Γυναικολογική, Πνευμονολογική κλπ.) για την εξυπηρέτηση των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ μαζί με τον ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτ. Αθήνας), με τους Δημάρχους τους κατοίκους και τους μαζικούς φορείς της περιοχής δεν θα δεχθεί κανένα σχέδιο κατάργησης του Νοσοκομείου.
Με τον αγώνα μας θα ανατρέψουμε οποιαδήποτε ενέργειά σε αυτή την κατεύθυνση, αγωνιζόμενοι για την άμεση απόσυρση της πρότασης του Υπουργείου Υγείας και την πλήρη ανάπτυξη του Νοσοκομείου.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ- ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ 5,00 € ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ- ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ



ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 7:00 ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ