Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

9.7.11

Η φωνή των πολιτών για το Νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα"

Σχόλια-διαμαρτυρίες πολιτών για το κλείσιμο του Νοσοκομείου μας, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας

51. 2 Ιουλίου 2011 23:06
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως το σημερινό ΕΣΥ πάσχει, όπως και η πρωτοβάθμια περίθαλψη και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Χρειάζεται οπωσδήποτε μια σοβαρή παρέμβαση, η οποία όμως πρέπει να λάβει υπόψη της όλους τους ενδιαφερόμενους, επιστήμονες και τους συλλόγους.
Πρώτα απ' όλα πρέπει να εξασφαλιστούν οι βασικές πληθυσμιακές ανάγκες σε μονάδες πρωτοβάθμιας περίθαλψης και βασικές κλινικές ειδικοτήτων όπως παθολογικό, χειρουργικό, ορθοπαιδικό, παιδιατρικό, παιδοχειρουργικό και ιδίως κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια. Οι συγχωνεύσεις διοικητικά δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν υγειονομικό, ούτε ασθενή. Πολιτική βούληση είναι και στο κάτω-κάτω ας μειωθούν οι μισθοί και τα ρουσφέτια.
Όμως πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ο φόρτος των μεγάλων νοσοκομείων, η εκπαίδευση των νέων γιατρών και η επάρκεια στις υπόλοιπες ειδικότητες που πρέπει να συνεπικουρούν την καθημερινότητα και ιδίως την εφημερία.
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι οι περισσότερες νοσηλευτικές μονάδες είναι συγκεντρωμένες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι Πανεπιστημιακές κλινικές λειτουργούν υπό τον πέλεκυ των καθηγητών, ώστε να νοσηλεύονται περιστατικά με προτεραιότητες ακαδημαϊκές ή οικονομικές.
Στη Δυτική Αθήνα και τον Πειραιά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις κλίνες και την εφημερία και είμαι βέβαιος ότι θα μεγιστοποιηθεί το πρόβλημα μετατρέποντας το "Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα" σε κέντρο υγείας αστικού τύπου ή μετακινώντας εκεί μόνο ειδικές κλινικές που δεν επιθυμούν τα υπόλοιπα νοσοκομεία.
Ο λαός της Δυτικής Αττικής είναι εξαγριωμένος με τις πρώτες ανακοινώσεις στον τύπο.
Όσο και να κοστίζει η αναβάθμιση αυτού τυο Νοσοκομείου, με γενναιοψυχία πρέπει να δρομολογηθεί. Το Νοσοκομείο μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί πλήρως. Άλλωστε είναι από τα λίγα Νοσοκομεία που υπάρχει αρκετός χώρος για να γίνει μια σύγχρονη νοσοκομειακή μονάδα. Μη ξεχνάμε ότι τα περισσότερα Νοσοκομεία της Αθήνας είναι χτισμένα τον περασμένο αιώνα χωρίς καμία σύγχρονη προδιαγραφή και γ' αυτό δεν έχουν άδεια λειτουργίας βάσει του νεόυ νόμου.
Τα γύρω εξάλλου Νοσοκομεία, εκτός του Πανεπιστημιακού που δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, στιβάζουν προσωπικό και ασθενείς και είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία για καλύτερη υγεία στη Δυτική Αθήνα.
Κύριε Υπουργέ ας μην κάνουμε το ΕΣΥ χειρότερο απ' ότι είναι χάριν της οικονομίας. Ας περιορίσουμε τις σπατάλες, τις μετατάξεις, ας ελέγξουμε αυστηρά τις προμήθειες, ας αξιοποιήσουμε σωστά τους εργαζόμενους, ας "περιμαζέψουμε" τις διαφυγές στα ιδιωτικά εργαστήρια λόγω του φόρτου και της καθυστέρησης στο ΕΣΥ.
Ας επιχειρηθεί επιτέλους για μία φορά στα ελληνικά δεδομένα να γίνει μια σοβαρή συναινετική προσπάθεια εξυγίανσης του ΕΣΥ.
Μην υποκύψουμε όλοι μας για ακόμα μια φορά στα συμφέροντα του διευθυντικού κατεστημένου. Δεν εθελοτυφλούμε τα βλέπουμε "τα ιδιωτικά κρεβάτια" που έχουν αναπτυχθεί μέσα στο ΕΣΥ με την ανοχή των εκάστοτε διοικήσεων. Δεν είμαστε τυφλοί, όμως μαζί με τα ξερά μη καούν και τα χλωρά. Δεν είναι σωστό να δαιμονοποιούμε την εργασία όλων των επιστημόνων χάρη ολίγων ευνοημένων.
Παρακαλώ να μελετηθούν όλες οι απόψεις με σοβαρότητα. Η Ελλάδα δεν έχει χώρο για άλλες προχειρότητες και βιασύνες!
Εξετάστε κάθε περίπτωση χωριστά, καθώς πρόκειται για το ύψιστο αγαθό των ανθρώπων, την υγεία.
– Κ. Σαρόπουλος, ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας

207. 7 Ιουλίου 2011 09:01
Επιθυμώ να εκφράσω διά μέσου της ιστοσελίδας της πολλές μου ευχαριστίες προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείο Δ. Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» διά συμβολή τους στη διατήρηση της υγείας μου από το 1993, ότε υπεβλήθην σε μεταμόσχευση ήπατος.
Το νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα λειτουργεί με ανθρώπινο χαρακτήρα και περισσότερον οι θεράποντες ιατροί συντελούν στην ψυχολογική ενίσχυση των ασθενών διά της καλής τους προθέσεως και της αρίστης επιστημονικής τους καταρτίσεως.
Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί διότι και η οικοδομική του συγκρότηση δημιουργεί την αίσθηση φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος με θετικά αποτελέσματα για τον ασθενή.
– Αρχιμανδρίτης Τίτος Χορτάκος

216. 7 Ιουλίου 2011 13:28
δηλαδή μετά την συγχωνεύση - αναδιάρθωση ο πολίτης θα απολαμβάνει καλύτερες υπηρεσίες υγείας ; αξιότιμοι επιστήμονες την διαφήμιση μια κατσαριδούλα την θυμάσται φαντάζομαι ε λοιπόν να σας πω μόνο ότι κλείνετε ένα νοσοκομείο στο οποίο καμμιά κατσαρίδα δεν κυκλοφορεί κτιριακή υποδομή γαια αξιοπρεπή νοσηλεία (ΓΝΔΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ) και αφήνετε στην τύχη του ενα κρατικό ΝΙΚΑΙΑΣ με τις κατσαρίδες να κυκλοφορούν ανενόχλητες στις κλινικές. αλλα το ερώτημα παραμένει μετά την υλοποίηση αυτής της πρότασης θα έχουμε καλύτερς συνθήκες νοσηλείας, καλύτερες υπηρεσίες υγείας
– αγανακτισμένος

249. 8 Ιουλίου 2011 10:24
Ειναι απαράδεκτο να κλείνει ενα νοσοκομείο σαν το Αγία Βαρβαρα με τόσο μακροχρόνια λειτουργία, και μαλιστα σε μια τόσο δύσκολη περιοδο , που οι ανάγκες για την υγεία είναι τοσο αυξημένες, για να εξυπηρετούντε πολιτικά συμφέροντα και σκοπιμότητες σε βάρος της προσφοράς υγειας στον πολίτη που τοσα υποφέρει στις μέρες μας.
– ΜΗΤΣΙΟΥ.Α

256. 8 Ιουλίου 2011 11:22
Πληροφορήθηκα πρόσφατα για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο Νοσοκομείο Δυτικής Αθήνας 'Η Αγία Βαρβάρα' , και πιστεύω ότι αυτό που πάει να γίνει είναι πολύ άσχημο . Το Νοσοκομείο αυτό εξυπηρετεί το Αιγάλεω , την Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό και γενικά την Δυτική Αττική , εξυπηρετεί δηλαδή πολίτες χαμηλού εισοδήματος . Λόγω επαγγέλματος γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα της περιοχής και πιστεύω οτι αυτό που χρειάζεται είναι Αναβάθμιση του Νοσοκομείου.
Ο Πρόεδρος των Μηχανικών
Γεώργιος Σηφάκης
– ΣΗΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

257. 8 Ιουλίου 2011 11:34
Οι συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων δεν πρόκειται να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας αντίθετα θα δημιουργήσουν άλλο ένα πρόβλημα στους πολίτες της . Το Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα χρειάζεται Αναβάθμιση και όχι μετατροπή σε Κέντρο Υγείας .
– Άννα Γαλαίου

303. 10 Ιουλίου 2011 20:22
Πριν απο 100 και χρονια οταν ιδρυθηκε το πρωην λοιμωδων νυν νοσοκομειο Αγια Βαρβαρα νοσηλευτηκαν και θεραπευτηκαν εκει ασθενεις με λεπρα τυφο χολερα ελονοσια ηπατητιδες μηνιγγιτιδες τετανο και οποια αλλη ασθενεια και μονο το ακουσμα της προκαλουσε τρομο.Τωρα που καποιες απο αυτες δεν υπαρχουν/οχι ολες δικαιουνται οι φτωχοι κατοικοι της δυτικης αθηνας ενα νοσοκομειο αναβαθμισμενο και οχι καταργημενο.
– α

317. 11 Ιουλίου 2011 17:24
ΑΠΟΦΑΣΗ 101 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 
«H ανακοίνωση των σχεδίων του Υπουργείου Υγείας για το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» και τον τρόπο λειτουργίας του δεν ικανοποιεί τα αιτήματα και τις προτάσεις που ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το Δημοτικό Συμβούλιο επί σειρά ετών υποβάλλουν, έχοντας συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη άποψη για το ρόλο του Νοσοκομείου στην περιοχή μας.
Πιστεύω ότι η κρισιμότητα της κατάστασης λόγω των επικείμενων αλλαγών σε όλο το χάρτη της Υγείας επιβάλλει την διαμόρφωση κοινού σχεδίου προτάσεων και κοινής πορείας όλων των εμπλεκόμενων κοινωνικών φορέων ώστε να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη και αναβάθμιση του Νοσοκομείου.
Με αυτή τη λογική προτείνω να συνδιεκδικήσουμε επιπλέον τα εξής :
Nα ισχυροποιηθούν η χειρουργική, παθολογική και καρδιολογική κλινική και να εφημερεύσουν άμεσα.
Να λειτουργούν τα εξωτερικά ιατρεία και σε απογευματινή βάρδια και να ενισχυθούν με ειδικότητες ορθοπεδικού, παιδιατρικού, γυναικολογικού και νευρολογικού.
Όλες οι κλινικές, οι επιμέρους ειδικότητες και τα εξωτερικά ιατρεία να στηρίζουν την εφημερία.
Να ενισχυθεί ο διαγνωστικός εξοπλισμός με αξονικό τομογράφο.
Να ενισχυθεί το ήδη αναβαθμισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο.
Να επαναλειτουργήσει η νεφρολογική κλινική.
Σας καλώ να συντονίσουμε τη δράση μας, υποβάλλοντας κοινή πρόταση, ώστε να υπάρξει κοινό μέτωπο για την επίτευξη των στόχων μας, οι οποίοι, μέσα από ένα αναβαθμισμένο Γενικό Νοσοκομείο, είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των κατοίκων της περιοχής μας και η μέγιστη δυνατή διασφάλιση της κοινωνικής τους προστασίας».
– ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

318. 11 Ιουλίου 2011 17:25
απόφαση 101 Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής
«H ανακοίνωση των σχεδίων του Υπουργείου Υγείας για το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» και τον τρόπο λειτουργίας του δεν ικανοποιεί τα αιτήματα και τις προτάσεις που ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και το Δημοτικό Συμβούλιο επί σειρά ετών υποβάλλουν, έχοντας συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη άποψη για το ρόλο του Νοσοκομείου στην περιοχή μας.
Πιστεύω ότι η κρισιμότητα της κατάστασης λόγω των επικείμενων αλλαγών σε όλο το χάρτη της Υγείας επιβάλλει την διαμόρφωση κοινού σχεδίου προτάσεων και κοινής πορείας όλων των εμπλεκόμενων κοινωνικών φορέων ώστε να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη και αναβάθμιση του Νοσοκομείου.
Με αυτή τη λογική προτείνω να συνδιεκδικήσουμε επιπλέον τα εξής :
• Nα ισχυροποιηθούν η χειρουργική, παθολογική και καρδιολογική κλινική και να εφημερεύσουν άμεσα.
• Να λειτουργούν τα εξωτερικά ιατρεία και σε απογευματινή βάρδια και να ενισχυθούν με ειδικότητες ορθοπεδικού, παιδιατρικού, γυναικολογικού και νευρολογικού.
• Όλες οι κλινικές, οι επιμέρους ειδικότητες και τα εξωτερικά ιατρεία να στηρίζουν την εφημερία.
• Να ενισχυθεί ο διαγνωστικός εξοπλισμός με αξονικό τομογράφο.
• Να ενισχυθεί το ήδη αναβαθμισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο.
• Να επαναλειτουργήσει η νεφρολογική κλινική.
• Δε δεχόμαστε την κατάργηση του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» και τη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας.
• Δε θέλουμε να χαθεί καμία θέση εργασίας.
• Απαιτούμε Δημόσια Δωρεάν Υγεία και Πρόνοια για όλο τον λαό.
Σας καλώ να συντονίσουμε τη δράση μας, υποβάλλοντας κοινή πρόταση, ώστε να υπάρξει κοινό μέτωπο για την επίτευξη των στόχων μας, οι οποίοι, μέσα από ένα αναβαθμισμένο Γενικό Νοσοκομείο, είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των κατοίκων της περιοχής μας και η μέγιστη δυνατή διασφάλιση της κοινωνικής τους προστασίας».
– ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

319. 11 Ιουλίου 2011 17:30
η 318 είναι η τελική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ η 317 ήταν η αρχική πρόταση, παρακαλώ να λάβετε υπόψη ότι στην τελική απόφαση έχει συμπληρωθεί : Δε δεχόμαστε την κατάργηση του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» και τη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας.
• Δε θέλουμε να χαθεί καμία θέση εργασίας.
• Απαιτούμε Δημόσια Δωρεάν Υγεία και Πρόνοια για όλο τον λαό.
Συγχωρείστε μας, ο ηλεκτρονικός "δαίμων"
– ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

321.11 Ιουλίου 2011 18:36
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ....ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ .....ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ....Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ε Ι !!!!!!
– AGANAKTISMENH

322. 11 Ιουλίου 2011 18:49
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ Τ.ΝΕΦΡΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.
– Α.Σ

323. 11 Ιουλίου 2011 19:32
Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΄΄ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ''. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ..ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ''ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ '' ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣ , ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΤΛ..ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΟΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ , ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΕΥΓΕΝΕΙΑ , ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΓΝΩΣΗ , ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ! ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ!
– ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

352.12 Ιουλίου 2011 16:11
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΟΙΜΩΔΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7/2011 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 19.00
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ
Σαν κομμάτι του κόσμου που το προηγούμενο διάστημα αγωνίστηκε και συνεχίζει να παλεύει ενάντια στο μνημόνιο το μεσοπρόθεσμο και τους εφαρμοστικούς νόμους, είμαστε αποφασισμένοι να δηλώσουμε αγωνιστικά την αντίθεσή μας στο κλείσιμο, τις συγχωνεύσεις και την υποβάθμιση των δημόσιων νοσοκομείων
Απαιτούμε
• Να μην κλείσει το νοσοκομείο «ΛΟΙΜΩΔΩΝ»
• Κανένας εργαζόμενος χωρίς δουλειά
• Καμιά θέση εργασίας χαμένη
• Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών δημόσιας υγείας
• Κανένα τμήμα του νοσοκομείου στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις και τα αιτήματα των εργαζομένων του νοσοκομείου « ΛΟΙΜΩΔΩΝ» και θα αγωνιστούμε για αναβάθμιση του συστήματος δημόσιας υγείας
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ
– ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ


368.13 Ιουλίου 2011 19:13
Kε ΥΠΟΥΡΓΕ ...ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΥΠΕ......ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....
– ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.