Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

1.7.11

Σε Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου μετατρέπονται 6 νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τη μετατροπή τεσσάρων νοσοκομείων στην Αττική και δύο στη Θεσσαλονίκη σε Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η τελική πρόταση του υπουργείου Υγείας για την Αναδιάταξη των Δυνάμεων του ΕΣΥ.

Στην Αττική πρόκειται για τα νοσοκομεία "Πατησίων", "Σπηλιοπούλειο" και "Αγίας Βαρβάρας" τα οποία μετατρέπονται σε Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου και θα υπάγονται στα νοσοκομεία Κηφισιάς, ΕΛΠΙΣ και Κρατικό Νίκαιας, αντίστοιχα.

Το Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής καταργείται και στη θέση του θα λειτουργήσει Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου (Ραφήνας) με μελλοντικό στόχο να γίνει νοσοκομείο Ανατολικής Αττικής (200 κλινών) μέσω ΕΣΠΑ.

Στη Θεσσαλονίκη, το νοσοκομείο "Ειδικών Παθήσεων" και το Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων μετατρέπονται σε Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου και προτείνεται να υπάγονται στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο, αντίστοιχα. 

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.