Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

6.7.11

Η μεγάλη θυσία των βουλευτών


"Όταν επιβάλουμε μέτρα στον ελληνικό λαό πρέπει να υποστούμε πρώτοι την μεγαλύτερη περικοπή" είχε πει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, την αποφράδα ημέρα που μας παρουσίασε την τελική μορφή του Μεσοπρόθεσμου.
Ο κ. Βενιζέλος αναφερόταν στην επιβολή έκτακτης εισφοράς 5% για Βουλευτές, αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γενικούς γραμματείς, ωστόσο οι "μεγάλες θυσίες" των βουλευτών φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος.
Μετά τις περικοπές κατά 25% σε μηνιαία βάση, ο Πρόεδρος της Βουλής, πρόκειται να εισηγηθεί τη μείωση της αποζημίωσης που λαμβάνουν τα μέλη την Επιτροπών για τη συμμετοχή τους.
Οι βουλευτές κατάφερναν να αναπληρώνουν το... πενιχρό τους εισόδημα μέσω των Επιτροπών, αλλά τώρα θα πρέπει να σφίξουν το ζωνάρι.
Η αποζημίωση για κάθε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής είναι σήμερα στα 245 ευρώ και αν η εισήγηση Πετσάλνικου γίνει δεκτή, μπορεί να πέσει και κάτω από τα 200 ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι οι βουλευτές θα χάσουν 45 ολόκληρα ευρώ, συμμετέχοντας στο δράμα του ελληνικού λαού.
Επίσης με εντολή του κ. Πετσάλνικου, οι αρμόδιες υπηρεσίες προετοιμάζουν την αντικατάσταση των αυτοκινήτων των βουλευτών που είναι υψηλού κυβισμού με οχήματα μικρότερου κυβισμού. Πρόκειται για εντολή που δίνεται κάθε 3-4 μήνες και αφήνει ασυγκίνητους τους βουλευτές.
Επισήμως, στόχος είναι το πολιτικό προσωπικό της χώρας να συμβάλλει περισσότερο στην προσπάθεια μείωσης των δαπανών.
Τις άοκνες προσπάθειες για περιορισμό των δαπανών, εμποδίζουν ορισμένες συνήθειες βουλευτών και υπουργών, οι οποίοι παρά τις παραπάνω διακηρύξεις,εξακολουθούν να ταξιδεύουν σε θέσεις VIP και να στέλνουν τον λογαριασμό στους πολίτες.

Πηγή: news247.gr

Σχόλιο: Να κάνουμε έρανο για αυτούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.