Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

6.7.11

Λ. Λιαρόπουλος: Θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολλά περισσότερα στην Υγεία

Με τον «Καλλικράτη» στην Υγεία δε θα εξοικονομήσουμε πολλά χρήματα, εκτίμησε ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Λυκούργος Λιαρόπουλος, μέσω της εκπομπής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή.

Σημείωσε ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολλά περισσότερα στον τομέα της Υγείας, αλλά όπως τόνισε, η διαχειριστική ανεπάρκεια των υπουργείων είναι μεγάλη και υπήρξε ο φόβος ότι η «ελληνική μηχανή» δεν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με ένα μεγάλο εγχείρημα.

Αναφορικά με την κατάργηση των 4500 κλινών, είπε ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα ούτε με τη μείωση των κρεβατιών, ούτε με τη συγχώνευση των νοσοκομείων.

Όπως τόνισε, η πληρότητα των ελληνικών νοσοκομείων είναι χαμηλή και η μείωση δεν αναφέρεται στα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, αλλά γενικά σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. «Θεωρώ αδύνατο να κοπούν κλίνες στον Ευαγγελισμό», είπε ο κ. Λιαρόπουλος και σημείωσε ότι η μείωση των κλινών θα γίνει με βάση τις ανάγκες, χωρίς να θιγεί η νοσηλευτική ικανότητα των νοσοκομείων. 

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.