Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

29.7.11

Πού θα βρει ο Λοβέρδος τα 2 δις;




Το ακόλουθο άρθρο δημοσιεύθηκε στη στήλη "Απόψεις" του Υgeianet και υπογράφεται από τον Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και της Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση των ιατρών της Ξάνθης και θέλοντας να συμβάλλω στον εποικοδομητικό "διάλογο του υπουργείου" σας καταθέτω την πρότασή μου.

Γιατί δεν προτείνουμε στον κ. Λοβέρδο να ξανασυντάξουν οι "σοφοί" του υπουργείου του το κείμενο του αρχικού μνημονίου ή του τωρινού (3ο ή 4ο είναι αυτό που πρόσφατα αποφάσισαν οι διεθνείς τολογλύφοι, έχουμε χάσει πιά και τον λογαριασμό) για να γίνει η οικονομία που απαιτούν ακρωτηριάζοντας το σύστημα υγείας.

Ως γνωστόν μόνο για την γραπτή σύνταξη του μνημονίου η "λογική αμοιβή" που μοιράστηκαν οι τοκογλύφοι δανειστές μας ήταν 5,5 δις ευρώ!!!!!!!!! 0,5% επί των 110 αρχικών δισ.(άραγε θα μάθουμε ποτέ σε ποιά χέρια πήγε αυτό το τερατώδες χρηματικό ποσό που δόθηκε με τις ευχαριστίες, ευλογίες και τις υπογραφές των κυβερνώντων;). Όποιος αμφισβητεί τα νούμερα ας αναζητήσει το πλήρες κείμενο του μνηνονίου για να πάθει το σοκ της ζωής του.

Επομένως οι "σοφοί" μπορεί να κάνουν την δουλειά φτηνότερα, να πάρουν μόνο 3,5 δις ευρώ και τα υπόλοιπα να τα δώσουν στον κ. Λοβέρδο για κλείσει με τα 2 δις τις υποχρεώσεις του προς τους δήμιους του Ελληνικού Έθνους.

Και μη χειρότερα!!!!!

Ευάγγελος Σαρρής
Νεφρολόγος
Διευθυντής ΕΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.