Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

11.3.11

ΤΕΔΚΝΑ: ΟΧΙ στο κλεισιμο του νοσοκομειου "Αγία Βαρβάρα"


Την αντίθεσή τους στη μείωση του προσωπικού, στην εν γένει υποβάθμιση του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αθήνας «Αγία Βαρβάρα» και στο σταδιακό κλείσιμό του εξέφρασαν, σε κοινή συνέντευξη τύπου οι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου οι δύο Δήμαρχοι και ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ επισήμαναν ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις –επιστολές προς το Υπουργείο Υγείας, -στις οποίες εκφραζόταν η αντίθεση των τοπικών αρχών στα σχέδια του Υπουργείου-, το Υπουργείο προχώρησε στην απόσπαση 21 εργαζομένων από το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» προς το νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟ» του Χαϊδαρίου.


Όπως εξήγησαν μετά την οργισμένη αντίδραση τόσο των Τοπικών Αρχών όσο και των εργαζομένων του νοσοκομείου ,ανακλήθηκαν οι αποφάσεις. Διαμήνυσαν προς τον Υπουργό Υγείας και προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όχι μόνο δεν θα δεχθούν οποιαδήποτε υποβάθμιση του νοσοκομείου, που τόσο έχουν ανάγκη τα λαϊκά στρώματα της περιοχής, αλλά θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ποιοτική αναβάθμισή του. Επισήμαναν ότι θα αγωνιστούν μαζί με τους κατοίκους και τους μαζικούς φορείς της περιοχής αλλά και τους εργαζομένους απέναντι σε οποιοδήποτε σχέδιο υποβάθμισης ή κλεισίματος του Νοσοκομείου.
Ζήτησαν να ενισχυθεί με προσωπικό τόσο το νοσοκομείο «Αγίας Βαρβάρας» όσο και το «ΑΤΤΙΚΟ», αλλά και των γύρων περιοχών, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας και κάλεσαν τον Υπουργό Υγείας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα». Τέλος δήλωσαν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.