Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

14.1.11

Ο Δήμαρχος Γ. Καπλάνης κατά της Διοίκησης του νοσοκομείου «Η Αγία Βαρβάρα»


Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης εναντίον της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Καπλάνης σημειώνει τα εξής:
«Με έντονη δυσαρέσκεια αλλά και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε, από καταγγελίες και δημοσιεύματα, για την αδυναμία του Χειρουργικού τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» να εφημερεύσει λόγω έλλειψης επικουρικών γιατρών.
Θεωρούμε απαράδεκτη και επικίνδυνη την ολιγωρία της διοίκησης να μην προχωρήσει, ως όφειλε, στην κάλυψη των αναγκαίων ιατρικών θέσεων.
Σε καμιά περίπτωση βέβαια δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτή η εξέλιξη έχει σχέση με τη φημολογία περί υποβάθμισης των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
Απαιτούμε χωρίς άλλη καθυστέρηση να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου.
Για μια ακόμη φορά διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπιστούμε την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή μας, όπως αυτό επιβάλλει το συμφέρον των συμπολιτών μας και το σύνολο των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.