Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

5.12.13

Στο Σταθμό του Μετρό «Αγία Βαρβάρα» ο Δήμαρχος της πόλης

Ομαλά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εξελίσσονται οι εργασίες στον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό «Αγία Βαρβάρα», όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χώρο του εργοταξίου.

Το υπόγειο ταξίδι του μετροπόντικα «Ιππόδαμου» κυλάει χωρίς απρόοπτα και το συνεργείο της Αττικό Μετρό Α.Ε. δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς, με σκοπό την έγκαιρη παράδοση ενός έργου, που όταν ολοκληρωθεί θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και της Δυτικής Αθήνας.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η διάνοιξη της σήραγγας της επέκτασης της Γραμμής 3 του Μετρό προς τον Πειραιά θα διαρκέσει περίπου 2,5 χρόνια.

Θα διανύσει 6,5 χλμ. και θα περάσει από τους υπό κατασκευή σταθμούς «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός», «Νίκαια», «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό Θέατρο».

Πηγή: epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.