Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

10.12.13

«Όχι άλλη μείωση στα νοσοκομεία, κρέμονται σε μία κλωστή»

«Βρείτε άλλους τρόπους να μειώσετε τις δαπάνες. Όχι από τα νοσοκομεία, κρέμονται σε μία κλωστή», φώναξε αγανακτισμένος και βαθιά επηρεασμένος από την προσωπική περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή.
 
Ο κ. Ν. Κακλαμάνης απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

« Για δεκαπέντε μέρες λόγω της περιπέτειας της υγείας μου πέρασα μέσα από δύο δημόσια νοσοκομεία. Είδα τις δαπάνες που έχετε βάλει για την υγεία. Τις μειώνετε φέτος κατά 250 εκατομμύρια ευρώ. Προσέξτε, κύριε Υπουργέ, τι θα σας πω. Βρείτε άλλους τρόπους, αλλά όχι από τα νοσοκομεία, γιατί τα 250 εκατομμύρια τα βγάζετε από τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων. Η ισορροπία λειτουργίας των νοσοκομείων κρέμεται σε μια κλωστή. Εγώ εκεί εμπιστεύτηκα την υγεία μου. Λειτουργούν χάρη στην ποιότητα των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και του λοιπού προσωπικού. Με περαιτέρω μείωση θα γκρεμιστούν τα νοσοκομεία και θυμηθείτε ότι τον Ιούλιο θα αναγκαστείτε να τα ενισχύσετε, διαφορετικά θα κλείσουν».

Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.