Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

28.11.13

O πρώην υφ. Υγείας «αδειάζει» τον Άδωνι: Είναι σε παραλήρημα Διάβασε περισσότερα στο: O πρώην υφ. Υγείας «αδειάζει» τον Άδωνι: Είναι σε παραλήρημα

Με σκληρές δηλώσεις επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο υπουργός Υγείας είναι σε "παραλήρημα" και "καλό θα είναι να προσέχει".

"Ο κ. Υπουργός έχει ένα γνωσιακό ιατρικό παραλήρημα και καλό θα είναι να προσέχει το τι θα κάνει και να έχει καλούς συμβούλους, γιατί θα μπουν σε περιπέτειες οι πολίτες, οικονομικές και ιατρικές", είπε ο κ. Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στην τροπολογία για τα φάρμακα.

Μιλώντας στο κανάλι "Ε", ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι "το θέμα των φαρμάκων, των γενοσήμων, έτσι όπως έχει τεθεί χωρίς καμία συγκεκριμένη μελέτη, είναι επικίνδυνο".

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας, επεσήμανε ότι "μειούμενης της φαρμακευτικής δαπάνης, μπορεί να αυξηθούν άλλες παράμετροι στον χώρο της υγείας".
"Να τα προσέξει και να μην παρασύρεται τόσο εύκολα" είπε απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

Ο κ. Γιαννόπουλος εκτίμησε ότι "θα λείψουν φάρμακα από την αγορά τόσο πρωτότυπα όσο και γενόσημα, ενώ δήλωσε υπέρ των γενοσήμων, "των ελεγμένων γενοσήμων όμως, των φαρμάκων που έχουν δοκιμαστεί" .

Τέλος κάλεσε τον πρόεδρο του ΕΟΦ να πει "ποιους ποιοτικούς ελέγχους έχουν κάνει, πόσους έχουν κάνει, πότε κάνουν και αν μπορούν να κάνουν".
"Τα εισαγόμενα γενόσημα αφορούν μόλις το 1% του συνόλου πωλήσεων φαρμάκου στη χώρα", απάντησε κατά τη διάρκεια του δελτίου στο "Ε" ο Δημήτρης Λιντζέρης, πρόεδρος του ΕΟΦ

Πηγή: crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.