Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

18.11.13

Άδωνις: Δεν πρόκειται να κλείσει το νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα"!

«Το νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα" ούτε σταμάτησε να λειτουργεί ούτε πρόκειται να κλείσει», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καφαντάρη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι το νοσοκομείο θα ενισχυθεί με 40 άτομα προσωπικό μέχρι σήμερα, Τετάρτη, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα το επισκεφθεί ο ίδιος για να παρακολουθήσει την έναρξη της πλήρους λειτουργίας του.

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι τα σημαντικά εργαστήρια του νοσοκομείου δεν σταμάτησαν να λειτουργούν ούτε μια μέρα «χάρη στην αυτοθυσία των γιατρών». Παράλληλα ο Άδ. Γεωργιάδης ενημέρωσε ότι σχεδιάζεται να λειτουργήσει στο νοσοκομείο Κέντρο Τελικού Σταδίου σε συνεργασία με «μεγάλο φορέα δημοσίου χαρακτήρα».

Ο υπουργός Υγείας υπεραμύνθηκε της διαδικασίας της κινητικότητας παρότι η Χ. Καφαντάρη τον κατηγόρησε ότι έτσι προκλήθηκε στο νοσοκομείο μια αναίτια αναστάτωση που επιβάρυνε και τα γειτονικά νοσοκομεία Αττικό και Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τα γνωστά προβλήματα και την αναβολή χειρουργείων στο Αττικό. Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ακόμα την παράμετρο της εξ αντικειμένου βοήθειας των ιδιωτικών δομών υγείας. Η Χ. Καφαντάρη υπογράμμισε τη σημασία που έχει το νοσοκομείο "Αγ. Βαρβάρα" για τη Δυτική Αθήνα, καθώς εξυπηρετεί ευαίσθητες ομάδες, σημειώνοντας επίσης και τα μοναδικά ηπατικά εργαστήρια.

Ο Άδ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η κινητικότητα ήταν απαραίτητη για την ενίσχυση του Αττικού Νοσοκομείου με το επιχείρημα «βρήκαμε ογδόντα εργαζόμενους να πληρώνονται χωρίς να εργάζονται, τη στιγμή που άλλοι συνάδελφοί τους σκίζονταν», ενώ ισχυρίστηκε ότι το ζήτημα με την αναβολή των χειρουργείων στο Αττικό λύθηκε άμεσα με παρέμβασή του, καθώς κι ότι έχει βρεθεί οριστική λύση στη χρηματοδότηση. «Θα ήμασταν καταγέλαστοι αν αφήναμε να κλείσει ένα νοσοκομείο του επιπέδου του Αττικού» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Πηγή: avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.