Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

26.11.13

Δωρεάν διάθεση μασκών μιας χρήσης στα νοσοκομεία του Πειραιά

Υγειονομικό υλικό και συγκεκριμένα μάσκες μιας χρήσεως, που είχαν αποκτηθεί στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας της χώρας το 2009, για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης (Η1Ν1), διατέθηκαν στα Νοσοκομεία του Πειραιά, ύστερα από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Χρήστου.

Η περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, διέθετε στις αποθήκες της το συγκεκριμένο υγιειονομικό υλικό που δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Κατόπιν συνεννόησης με την 2η υγειονομική περιφέρεια, η οποία έκανε και την τελική πρόταση κατανομής, παραχωρήθηκαν στα Νοσοκομεία Τζάνειο, Μεταξά και Κρατικό Νίκαιας 186.000 μάσκες μιας χρήσης, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών.

«Είμαι βέβαιος, ότι τα νοσοκομεία της περιοχής που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα αξιοποιήσουν το υλικό κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Στέφανος Χρήστου.

Πηγή: newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.