Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

25.11.13

Έρχεται κινητικότητα στα νοσοκομεία της περιφέρειας! Τι είπε ο Άδωνις

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
Κύμα κινητικότητας έρχεται και στα νοσοκομεία της περιφέρειας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας να είναι ήδη έτοιμες με τις λίστες των ειδικοτήτων που θα μπούνε στον πάγο.  Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσει το νέο κύμα της κινητικότητας γεγονός βέβαια που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία στους υγειονομικούς κλάδους. 
Παρότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει διαβεβαιώσει ότι ούτε σε αυτό το κύμα θα υπάρξουν απολύσουν οι φόβοι των εργαζομένων δεν κάμπτονται δεδομένων των απολύσεων που θα γίνουν στην Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας και στον ΕΟΠΥΥ. 
Ο κ.Γεωργιάδης είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ότι στα νοσοκομεία της περιφέρειας η κινητικότητα θα αφορά 900 άτομα αλλά όλα δείχνουν ότι με βάση τους νέους σχεδιασμούς θα είναι πολύ περισσότερα. 
Εξάλλου οι αλλαγές στα νοσοκομεία θα σχεδιαστούν παράλληλα με τον «Νέο ΕΟΠΥΥ» και το προσωπικό θα εξαρτηθεί με βάση αν σε ένα νοσοκομείο υπάρχει κοντά κέντρο υγείας ή όχι. 
Οι μονάδες υγείας και οι εργαζόμενοι θα είναι σε συνάρτηση με την απόσταση των δομών καθώς σε κάθε περιοχή προβλέπεται μία μικρή δομή (πολυιατρειο ή Κέντρο Υγείας) και αντίστοιχα ένα νοσοκομείο. 

Πηγή: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.