Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

22.11.13

Σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι σε τρία ψυχιατρικά νοσοκομεία

Σε διαδικασία διαθεσιμότητας - κινητικότητας μπαίνουν γιατροί και εργαζόμενοι τριών ψυχιατρικών νοσοκομείων της χώρας: του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί), του «Δρομοκαΐτειου» και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ).
Στις αρχές της ερχόμενης επόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμοι οι κατάλογοι με τα ονόματα των εργαζομένων που θα μπουν στη διαδικασία διαθεσιμότητας - κινητικότητας. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 15 μέρες.  

Mε το σχέδιο και την επίσπευση των διαδικασιών φαίνεται ότι διαφωνεί ο διοικητής του ΨΝΑ Όθων Χαραλαμπάκης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας το πρωί της Παρασκευής.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Χαραλαμπάκης ήταν σε διαδικασία αποχώρησης, καθώς για τη διοίκηση του Νοσοκομείου έχει ήδη επιλεγεί από τον υπουργό Υγείας ο Παύλος Θεοδωράκης. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευθεί ο διορισμός του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις κλινικές του ΨΝΑ και μία του «Δρομοκαϊτείου» θα μεταφερθούν μαζί με τους γιατρούς και το προσωπικό στα Γενικά Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο», «Σωτηρία» και «Πολυκλινική».
Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί κλινική ενηλίκων και παιδοψυχιατρική μονάδα στο Ασκληπιείο της Βούλας, καθώς οι περιοχές της Νότιας και Ανατολικής Αττικής είναι ακάλυπτες σε ό,τι αφορά την ψυχιατρική περίθαλψη.

Στελέχη του υπουργείου Υγείας και των Υγειονομικών Περιφερειών έχουν υπολογίσει ότι σε κάθε ψυχιατρική κλινική, μαζί  με τους ξενώνες και τα οικοτροφεία που υποστηρίζει, απασχολούνται περίπου 60 εργαζόμενοι.


Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.