Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

26.11.13

Απεργία σε όλα τα νοσοκομεία την Πέμπτη - Πανελλαδική συγκέντρωση 12 μμ στο υπ. Υγείας

24ωρη απεργία στα νοσοκομεία της επαρχίας και 4ωρη στάση εργασίας στο Λεκανοπέδιο (11-3) και διαδήλωση στην Αθήνα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, προετοιμάζουν τα σωματεία των εργαζομένων πανελλαδικά. 

εργαζόμενοι Αμαλία Φλέμιγκ Στα επαρχιακά νοσοκομεία με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται οι εργαζόμενοι να διαδηλώσουν στην Αθήνα, μαζί με τα σωματεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Αθήνας. 

Στη διαδήλωση θα συμμετέχουν επίσης και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, όπως και άλλοι κλάδοι εργαζομένων, με απόφαση του συντονισμού τους, που ελήφθη την Παρασκευή με οικοδεσπότες τους απεργούς του Πανεπιστημίου Αθηνών, που επίσης συμμετέχουν. 

Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ για τα Νοσοκομεία της περιφέρειας (όσα έχουν αποφασίσει κινητοποιήσεις) και 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τα Νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.11.2013 11.00πμ έως 15.00μμ και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12.00 έξω από το Υπουργείο Υγείας. 

Αγωνιζόμαστε διαρκώς κατά των Μνημονιακών Πολιτικών που συρρικνώνουν και υποχρηματοδοτούν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, βάζουν ΛΟΥΚΕΤΑ σε Νοσοκομεία και θέτουν προσωπικό σε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ". 

Πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.