Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

17.10.13

Δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη: Έτοιμα για τη νέα τους χρήση τα νοσοκομεία του ΕΣΥ

Τα τέσσερα νοσοκομεία της Αττικής που «άδειασαν» από ασθενείς και προσωπικό πριν από περίπου έναν μήνα, είναι έτοιμα για τη νέα τους χρήση, δήλωσε ο υπουργός Υγείας

Με ικανοποιητικό ρυθμό προχωρά η αλλαγή χρήσης των νοσοκομείων του ΕΣΥ, βάσει του ανασχεδιασμένου υγειονομικού χάρτη, σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στα τέσσερα νοσοκομεία της Αττικής που «άδειασαν» από ασθενείς και προσωπικό πριν από περίπου έναν μήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημοκήδης», ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι στην πλειοψηφία τους είναι έτοιμα για τη νέα τους χρήση.

Πρόκειται για τα νοσοκομεία Πολυκλινική, Αμαλία Φλέμινγκ, Πατησίων, Αγία Βαρβάρα. Σημειώνεται ότι το Σπηλιοπούλειο παρότι αρχικά είχε ενταχθεί στον νέο χάρτη, τελικώς εξαιρέθηκε λόγω της ιδιαιτερότητας των νοσηλευομένων του – ασθενείς τελικού σταδίου που αποφασίστηκε ότι δεν θα μετακινηθούν σε άλλα νοσοκομεία.

Ως Κέντρο Υγείας αστικού τύπου θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η Πολυκλινική στην Ομόνοια, ενδεχομένως κι εντός της εβδομάδας.

Παράλληλα, τίθενται σε λειτουργία τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, ενώ η Μονάδα Χρονίως Πασχόντων του νοσοκομείου θα λειτουργήσει περίπου σε 3 μήνες.
Στο νοσοκομείο Πατησίων θα μετακινηθούν οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ. 

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.