Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

8.10.13

Κινητοποιήσεις σε 7 νοσοκομεία της ΑττικήςΣε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι επτά νοσοκομείων της Αττικής, διαμαρτυρόμενοι για τις δραματικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στα νοσοκομεία με τη διαθεσιμότητα και την αλλαγή χρήσης νοσοκομείων.

Συγκεκριμένα, σε κοινή σύσκεψη που συμμετείχαν τα σωματεία των νοσοκομείων Ευαγγελισμός,  Πολυκλινική, Αγία Βαρβάρα, Άγιος Σάββας, Πατησίων, Αμαλία Φλέμινγκ και το πρώην 7ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ, αποφασίστηκαν τα εξής:
-- Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας, από τις 7 έως τις 11 το πρωί και συγκέντρωση στις 9 π.μ. στην πλατεία Μαβίλη. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.


-- Στις 16 Οκτωβρίου, θα γίνει πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα και στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν και εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) και του σωματείου των εργαζομένων στο Σισμανόγλειο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.