Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

10.9.13

Στο χορό των κινητοποιήσεων και oι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία του ΕΣΥ

Μετά τους γιατρούς στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και στο μέτρο της κινητικότητας στο χώρο της Υγείας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αποφάσισε 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη, από 11π.μ. έως 3μ.μ. και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 κάτω από το υπουργείο Υγείας.
Επίσης, αποφάσισε να συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 18 και τις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Κινητοποιήσεις αποφασίζουν όμως και τα σωματεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία, τις οποίες καλύπτει η ΠΟΕΔΗΝ. Στο πλαίσιο αυτό, 4ωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Τετάρτη, από 11 π.μ. - 3 μ.μ. έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο, οι οποίοι θα συμμετάσχουν και στην 4ωρη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την επομένη, αλλά και στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.