Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

12.9.13

Γεωργιάδης: Κίνδυνος απόλυσης για όσους αρνούνται την κινητικότητα

Για τον κίνδυνο να μείνουν εκτός σχήματος κινητικότητας αντιμετωπίζοντας τελικά το ενδεχόμενο να απολυθούν προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους εργαζόμενους δημοσίων νοσοκομείων.

Με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Γεωργιάδης καταλόγισε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «παίρνουν στον λαιμό τους» εργαζόμενους δημοσίων νοσοκομείων όταν τους παρακινούν να μη συμμετάσχουν στη διαδικασία της κινητικότητας.
Και πρόσθεσε: «Εάν οι εμπλεκόμενοι - αναφέρομαι στους υπαλλήλους που είναι σε διαθεσιμότητα - δεν κάνουν τις αιτήσεις εγκαίρως και κάνουν κάποιου είδους επανάσταση - ας το πούμε έτσι - στις διαδικασίες του κράτους, τότε πολύ φοβούμαι ότι αυτοί που τους παρασύρουν σε αυτή την κατεύθυνση μπορεί να τους πάρουν στον λαιμό τους.
Οσοι δεν κάνουν τις αιτήσεις τους, κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός συστήματος και άρα στο τέλος και να απολυθούν.
Από ό,τι μαθαίνω, είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία γυρνάνε τα νοσοκομεία και λένε στους υπαλλήλους να μην κάνουν τις αιτήσεις για τη διαθεσιμότητα και την προτίμησή τους. Όποιος λέει αυτά στους εργαζομένους, τους παίρνει στον λαιμό του».

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.