Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

30.8.13

Γρηγοράκος: Η κινητικότητα στο δημόσιο είναι μόνιμη

Ο Λ. Γρηγοράκος ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ ότι ετοιμάζεται να πάει στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ή άλλον κοινωνικό θεσμό όπως η Δικαιοσύνη για να γίνει κάθαρση στο θέμα των πλαστών πιστοποιητικών.
Η κινητικότητα στο δημόσιο είναι μόνιμη δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.


Ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να πάει στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, ή άλλον κοινωνικό θεσμό όπως η Δικαιοσύνη, για να γίνει κάθαρση στο θέμα των πλαστών πιστοποιητικών.

Τόνισε ότι υπάρχει πολιτική βούληση για τις αλλαγές στο δημόσιο, αλλά πρέπει να υπάρχει και κοινωνική συναίνεση.

Mιλώντας εξάλλου στην Καθημερινή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών πρότεινε να ελεγχθούν τα πτυχία όλων όσοι προσελήφθησαν την τελευταία εικοσαετία.

Ο κ. Γρηγοράκος τονίζει ότι το πολιτικό σύστημα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για το πελατειακό κράτος που στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις.

Προσθέτει ότι τον έλεγχο πρέπει να αναλάβει ένας ανεξάρτητος φορέας με επικεφαλής μια δικαστική αρχή.

Ο κ. Γρηγοράκος είχε αναφέρει χθες ότι ένα 10% των 850 χιλιάδων προσλήψεων που έγιναν από το 2004 έως το 2009 είναι με πλαστά στοιχεία που δεν έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.