Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

30.8.13

Προχωρά η κινητικότητα στα νοσοκομεία

Για γοργούς ρυθμούς στη διαδικασία της κινητικότητας στα νοσοκομεία έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκεπτόμενος το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο "οι Άγιοι Ανάργυροι", προσθέτοντας ότι στις 16 Σεπτεμβρίου όλοι οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται στις νέες τους θέσεις, οπότε και το συγκεκριμένο νοσοκομείο θα μπει για πρώτη φορά σε πλήρη εφημερία, από κοινού με το νοσοκομείο "Παμμακάριστος".


"Το νοσοκομείο θα είναι στη διάθεση ενός μεγάλου τμήματος της Αττικής που δεν είχε κανένα άλλο νοσοκομείο σε αυτή την περιοχή για όλη τη βόρεια πλευρά. Πλέον το σύστημα θα είναι πολύ καλύτερο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.


Όπως προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Υγείας, σε 15 ημέρες στο ανωτέρω νοσοκομείο θα ανοίξουν 140 ακόμα κρεβάτια, κι έτσι θα διαθέτει πλέον 350 συνολικά, ενώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας θα ανοίξουν 8 κρεβάτια, συνολικά δηλαδή θα έχει πλέον 12.


Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και σχέδιο εκκένωσης των νοσοκομείων που αλλάζουν χρήση και να μπουν στη διάθεση του ΕΣΥ οι κενές κλίνες των στρατιωτικών νοσοκομείων.


Έτσι, σημερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα και στην Πολυκλινική δεν υπάρχει κανένας νοσηλευόμενος, στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ νοσηλεύονται 19 ασθενείς, ενώ στο Σπηλιοπούλειο θα παραμείνουν οι 16 ασθενείς τελικού σταδίου και το απαραίτητο προσωπικό για τη φροντίδα τους εξαιρέθηκε από την κινητικότητα. Στο δε νοσοκομείο "Παναγία" της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται 14 ασθενείς.

Πηγη: megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.