Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

13.8.13

Τα κριτήρια αξιολόγησης γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών


Με υπουργική απόφαση καθορίζονται τα κριτήρια για την αξιολόγηση γιατρών μη αποκλειστικής και πλήρους απασχόλησης, νοσηλευτών και διοικητικών...

Την απόφαση υπέγραψε τη Δευτέρα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όσοι επιθυμούν να αποχωρήσουν από την/τον/το Κλινική/Μονάδα/Τομέα/ Τμήμα κ.λπ. που διατηρείται, τίθενται, κατά προτεραιότητα, σε διαθεσιμότητα χωρίς αποτίμηση προσόντων, με υπεύθυνη δήλωσή τους προς την αρμόδια Δ/νση Προσωπικού/ Διοικητικού του Φορέα/ Δομής όπου υπηρετούν, σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της ΚΥΑ κατάργησης θέσεων Φορέων και Δομών, κατά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα», επισημαίνεται.


Η απόφαση αφορά σε 1.618 εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας, με τον υπουργό Υγείας να επαναλαμβάνει ότι «το μέτρο της κινητικότητας δεν θα φέρει απολύσεις».

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.