Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

19.7.12

Αιτία πολέμου


Κι ενώ η ακυρωτική διαδικασία για την απόφαση μετακίνησης 30 συναδέλφων της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας, είναι σε εξέλιξη τα μηνύματα συμπαράστασης συνεχίζουν να καταφθάνουν.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ με επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας θεωρεί ότι το «Αγία Βαρβάρα» αποτελεί το πειραματικό νοσοκομείο  για την υλοποίηση του εφαρμοστικού νόμου του Μνημονίου για την Υγεία, πράξη την οποία εκτιμά ως αιτία πολέμου.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου με την υπ΄ αριθμ. 164/12/10-07-2012 ομόφωνη απόφασή του, ζητά την ανάκληση της απόφασης μετακίνησης των 40 συναδέλφων στο «Αττικόν» και καλεί όλους του φορείς της περιοχής να διεκδικήσουν την αναβάθμιση του «Αγία Βαρβάρα» και την αναγκαία στελέχωσή του.


Ταυτόχρονα οι Λαϊκές Επιτροπές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου και η Επιτροπή Ανέργων Αιγάλεω, με τους φορείς  ΠΑΜΕ,  ΠΑΣΕΒΕ,  ΟΓΕ και   ΜΑΣ παρεμβαίνουν δυναμικά οργανώνοντας Συγκέντρωση-Διαμαρτυρία έξω από το Νοσοκομείο μας, την Παρασκευή στις 7.00 το απόγευμα