Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

12.10.11

4ωρη στάση αύριο στα νοσοκομεία


Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας από 11 π.μ. έως 3 μ.μ., ύστερα από την 4ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάτω από το υπουργείο Υγείας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.
Αιτήματα της Ομοσπονδίας είναι προσλήψεις αναγκαίου μόνιμου προσωπικού, νέο ενιαίο μισθολόγιο με ουσιαστικές αυξήσεις μισθών, όχι στις περικοπές των συντάξεων, ένταξη στα βαρέα-ανθυγιεινά και διατήρηση του νοσοκομειακού επιδόματος πριν από τις περικοπές.
* Τη συνέχιση της κατάληψης του κτηρίου του ΕΟΦ έως και την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή αποφάσισε χθες η Γ.Σ. των εργαζομένων στον ΕΟΦ, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους «στην εργασιακή, κοινωνική και οικονομική απαξίωση και στην κατάλυση κάθε είδους αξιοπρέπειας που μας επιβάλλεται μέσω της ήδη δρομολογημένης -αν και άκριτης και κενής περιεχομένου- συγχώνευσης του ΕΟΦ με τον ΕΦΕΤ».

Πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.