Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

23.9.11

Λοβέρδος: «Όχι εφεδρεία στα νοσοκομεία»

Διαψεύδει τις φήμες για εργασιακή εφεδρεία στα δημόσια νοσοκομεία ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις αντιδράσεις των εργαζομένων. Αντίθετη άποψη έχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί. 

«Δεν ισχύει η εφεδρεία στα νοσοκομεία ούτε στις υγειονομικές περιφέρειες. Μάλιστα χθες ο Γενικός Γραμματέας έστειλε εγκύκλιο προς όλους τους διοικητές των νοσοκομείων και στις ΔΥΠΕ για να διαψεύσει τις φήμες και να διευκρινίσει ότι δεν ισχύουν οι εφεδρείες εκεί» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο περιθώριο των εγκαινίων των νέων γραφείων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα.

Η αποσαφήνιση αυτή έρχεται μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους των εργαζομένων του ΕΣΥ που ανησυχούν ότι θα βρεθούν εκτός του εργασιακού τους χώρου.

Πάντως παρά τις διαψεύσεις του υπουργού Υγείας οι συνδικαλιστές γιατροί τονίζουν ότι τα νέα οργανογράμματα που προβλέπουν μειώσεις προσωπικού στα νοσοκομεία είναι ήδη έτοιμα.

Οι περικοπές κονδυλίων σύμφωνα με πληροφορίες θα επέλθουν στα νοσοκομεία μεταξύ άλλων και μέσω των υπερωριών που θα ψαλιδιστούν ώστε να παραμείνουν μόνο οι απαραίτητες.

Πηγή: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.