Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

20.7.11

Μ. Τιμοσίδης: Μειώνουμε τις διοικήσεις, δεν καταργούμε νοσοκομεία

«Μειώνουμε τις διοικήσεις στα νοσοκομεία της χώρας χωρίς να καταργηθεί κανένα νοσοκομείο» , τόνισε σε δήλωσή του με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και τις αλλαγές που σχεδιάζονται στον τομέα της υγείας, ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης.
Ο υφυπουργός διευκρίνισε ότι δεν καταργείται, ούτε κλείνει κανένα νοσοκομείο και ούτε απολύεται, όπως είπε, κάποιος εργαζόμενος. «Μειώνουμε τις διοικήσεις στα νοσοκομεία της χώρας χωρίς να καταργηθεί κανένα νοσοκομείο» ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι οι διοικήσεις από 132 θα γίνουν 83 και θα υπάρχουν και 50 αναπληρωτές διοικητές με συμβούλιο διοίκησης.
Σχετικά με τις κλινικές τμήματα σημείωσε ότι θα γίνουν για συνενώσεις, καθώς ο αριθμός τους έχει φτάσει τις 1960, ενώ πριν 15 χρόνια ήταν μόλις 950.
Όταν ερωτήθηκε για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο χώρο της υγείας, ο κ. Τιμοσίδης είπε ότι αναγνωρίζει την αγωνία και το φόβο τους γιατί υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση αυτό το χρονικό διάστημα, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι μετά τις απαραίτητες διορθώσεις και την επεξεργασία όλων των παρατηρήσεων που έχουν υποβληθεί, «οι τελικές ανακοινώσεις δεν θα δικαιολογούν αυτού του είδους τις κινητοποιήσεις».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.