Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

17.7.11

Οι γαμπροί της ευτυχίας



Η διοίκηση του «Αττικού» επιμένει στη συνεφημέρευση με το «Αγία Βαρβάρα», παρόλο που την άλλη ημέρα η Δυτική Αθήνα είναι ακάλυπτη, επειδή έτσι αισθάνονται «ασφαλείς». Από την άλλη πλευρά, ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Νίκαιας, σε μια καινοφανή πρωτοβουλία (;), σχολιάζοντας την τελική πρόταση για την «αναδιάταξη» των Μονάδων Υγείας, στη σελίδα του Υπουργείου (σχόλια 459-463), καταλήγει ως εξής: «Συμφωνούμε με την διασύνδεση του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής « Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» με το Νοσοκομείο μας…».

Φυσικά, τη συμφωνία του αυτή, ο εν λόγω Διοικητής, την καταθέτει αφού έχει επιβεβαιώσει ότι τα στοιχεία που χρησιμοποίησαν εκείνοι που τον διόρισαν, είναι ανακριβή. Γεγονός που αν μη τι άλλο, συνηγορεί στην άποψη ότι ο μοναδικός σκοπός της Κυβέρνησης είναι η διάλυση του ΕΣΥ, δια της μεθόδου της απαξίωσης, ίσως, και των ίδιων των επιλογών της.

Τελικά όμως, αυτό που προκύπτει από όλα τα παραπάνω είναι ότι το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» αποτελεί την «πολύφερνη νύφη» της 2ης ΥΠΕ, παρά τα όσα του προσάπτουν. Και μάλιστα με μηδενικό κόστος, μια και την «προίκα» του, που δεν είναι άλλη από την πολύτιμη εμπιστοσύνη των πολλών χιλιάδων κατοίκων της περιοχής, την έχουν δημιουργήσει οι εργαζόμενοί του και δεν την παραχωρούν σε καμιά εθνική ή υπερεθνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.