Αλίμονο στον αφτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών-Κώστας Βάρναλης

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

email επικοινωνίας : gnda.agia.barbara@gmail.com ** Τηλεφωνικό κέντρο: 213.207.2900

28.3.11

«Λουκέτο» σε νοσοκομεία - ιατρεία


Απίστευτη ταλαιπωρία περιμένει αυτή την εβδομάδα χιλιάδες πολίτες που θα θελήσουν να επισκεφτούν κάποιο νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό εξαιτίας των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγελθεί. Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται το πρόβλημα με τους χιλιάδες ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ, οι οποίοι σχηματίζουν ατελείωτες ουρές στο ταμείο τους προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που έχουν δώσει για φάρμακα καθώς οι φαρμακοποιοί έχουν κόψει την επί πιστώσει χορήγηση σκευασμάτων.

Αύριο Τρίτη και την Τετάρτη ?κατεβάζουν ρολά? τα ιατρεία του ΙΚΑ λόγω απεργίας των ιατρών ενώ τις ίδιες ημέρες αποφάσισαν να κλείσουν τα ιατρεία τους και οι ιδιώτες γιατροί. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την Τετάρτη 30 Μαρτίου και οι νοσοκομειακοί γιατροί οι οποίοι προειδοποιούν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Επίσης, την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία οι οποίοι έχουν προγραμματίσει 24ωρη απεργία για τα νοσοκομεία της περιφέρειας και 5ωρη στάση εργασίας (10:00 ? 15:00) για τα νοσοκομεία της Αττικής.




Συνάντηση 
Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα με τους συνταξιούχους του Δημοσίου, η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να τακτοποιήσει το ζήτημα μέχρι σήμερα ενώ έχει ζητήσει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση με θύμα τους ασφαλισμένους, καθώς οι γιατροί συνεχίζουν να μη δέχονται να εξετάζουν με το βιβλιάριο ασθενείας και οι φαρμακοποιοί να μη χορηγούν φάρμακα εάν δεν εισπράξουν σε μετρητά το κόστος τους. «Η αδυναμία των ασθενών - ασφαλισμένων του Οργανισμού Περίθαλψης του Δημοσίου - να καταβάλουν το ανάλογο ποσό είναι πραγματική για τους περισσότερους και αυτό βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τους, αφού δεν μπορούν να κάνουν την επιβαλλόμενη φαρμακευτική αγωγή» τονίζει η ΑΔΕΔΥ.


Αξίζει, τέλος,να σημειωθεί ότι σε 24ωρη απεργία και πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, προχωρούν την Τετάρτη 30 Μαρτίου οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί.
Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται όσοι έχουν απωθημένα με τους Δημόσιους Φορείς, να μην αναρτούν σχόλια εδώ.